Ресторанти

Ресторанти

Ресторант "Парадизо"

Под сянката на перголата на голямата веранда, гледаща към нашите градини и морето, или в елегантния салон, Вие ще се насладите на изисканото гурме меню на този интернационален ресторант.

Специалитетите на "Парадизо" включват салата "Цезар" по оригинална рецепта, Гъши дроб върху канапе от карамелизирани ябълки и праскови "фламбе" в сос "Кимбърленд", Пуешки медальони в сос коняк със задушени броколи в масло и глазирани моркови, Говежди ентракот със стек-хаус картофки сос барбекю и масло "Кафе дьо Пари" .
Богатото а-ла-карт меню и внушителната винена листа ще направят вечерта Ви наистина незабравима. В "Парадизо" можете да закусите на шведска маса и да опитате специалните ни обедни предложения или просто да похапнете сандвич пред басейна. Не сме забравили и децата, на които предлагаме отделно меню.
Не пропускайте нашите тематични вечери с богат бюфет и разнообразни развлечения!

Работно време: 7:30 - 23:00
Кухня: Класическа европейска и българска
Места: 140 места в основната зала и 30 на верандата
Облекло: Неангажиращо

Италиански ресторант "Л'Aлберо делла Вита"

Изберете между гледката към Римския басейн или морския залез, предлагани от този колоритен и романтичен ресторант. Ароматни пици, вкусна паста, изкусно приготвени "secondi" и "contorni"... Прибавете към усещането за Ла Белла Италия чаша искрящо италианско вино и не забравяйте десерта! Посетете веднъж това гостоприемно кътче на "Райската Градина" и със сигурност ще се върнете отново и отново. И ако все пак предпочитате уединението – вземете своята храна за вкъщи.

Работно време: 11:00 - 23:00
Кухня: Италианска
Места: 130 места на двете нива и 40 на верандата
Облекло: Неангажиращо

Рибен ресторант

Едно задължително кулинарно изживяване! Насладете се на изобилието от морски дарове и прясна риба на самия плаж, в приятелска и отпускаща обстановка. Всеки ден ще откриете по една свежа изненада, току що извадена от мрежите на местните рибари. Дори докато се припичате на плажа, ние ще ви донесем любимия рибен сандвич или друг специалитет от нашето меню "Тo Go". Не забравяйте да резервирате места за своята вечеря, защото рибният ресторант често е напълно ангажиран!

Работно време: 11:00 - 23:00
Кухня: Морска
Места: 90 на терасата
Облекло: Неангажиращо