Барове

Барове

Бар "Виста"

Насладете се на магическата гледка на морския залив и на силуета на Старинния град Несебър от самия връх на "Райска Градина". В близост до рецепцията на хотела опитайте нашите професионално приготвени коктейли и разхладителни напитки, забавлявайте се с приятели или проведете бизнес среща.

Работно време: 8:00 - 04:00
Места: 70
Happy hours: два пъти седмично

Бар "Цвете"

С пълната си гама от местни и вносни алкохолни напитки, прясно изцедени сокове и безалкохолни, наливна и бутилирана бира и дори сладолед, бар "Цвете" е перфектното място за релакс през целия ден и до късно вечерта. Изпийте своя коктейл на освежаващия мокър бар.

Работно време: 10:00 - 23:00
Места: 50
Happy hours: два пъти седмично

Бар "Шатра"

Разпуснете с вечерен коктейл, наблюдавайки залеза на този уютен бар в "Райска Градина". Презаредете батериите си с апетитен хот-дог по всяко време на деня.

Работно време: 10:00 - 18:00
Места: 40
Happy hours: два пъти седмично

Арт Кафе

С торти, сладоледи, кафе и горещ шоколад, безалкохолни напитки и коктейки, нашето Арт Кафе е твърде изкушаващо! Тук можете да намерите по нещо за всеки член от семейството. А когато децата приключат с десертите и напитките, Вие можете да си почивате и да наблюдавате от масата как те си играят в инфинити басейна на Артхаус. Сега, когато те са заети, вероятно бихте могли да се справите с още едно парче торта...

Работно време: 10:00 - 20:00
Места: 20 вътре и 20 на терасата