За нас

Луксът от друга гледна точка

ЛЮБОВ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД

Още от първия поглед към спиращата дъха панорама, разкриваща се от нашия бар ‘Vista’, ще останете очаровани от красотата на комплекс “Райска градина”. Този уникален комплекс, с петзвезден хотел и луксозни апартаменти, се намира на южния склон на самия бряг на Черно море с изглед към древния град Несебър. Комплексът се намира в красивия курортен град Свети Влас, в непосредствена близост до Слънчев бряг и недалеч от летище Бургас и предлага на нашите гости спокойно убежище за добра почивка. Сградите са заобиколени от цветни градини, сред които ромолят декоративни потоци.

ЛЮБОВ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД

Всички открити басейни имат детска секция.
През лятото нашите аниматори се грижат за доброто Ви настроение всеки ден, а децата ще бъдат възхитени от разнообразието от игри и занимания – различни всеки ден от седмицата.
За гастрономите предлагаме ала карт ресторанти “Paradiso”, италианския “Albero della Vita” (Дървото на живота) и рибен ресторант “Poseidon”, разположен на брега на морето.
Можете да поръчате освежаващи напитки и разнообразие от класически и екзотични коктейли в нашите бар-басейни, в “Art Cafe” или в бар “Panoramic”.

Услуги в комплекса

24/7 Рецепция

Нашият любезен персонал ще ви посрещне по всяко време.

24h Румсървис

Винаги свежo и вкуснo в стаята Ви.

24h Охрана

Бъдете сигурни и спокойни в комплекса. Ние ще се погрижим за това!

Обмяна на валута

Ние работим с вашата национална валута.

Паркинг

Безплатен паркинг на открито на разположение на гостите.

Отпуснете се

Уелнес & СПА

Отпуснете се в СПА центъра на "Райска Градина". Прочистете се, от стреса на динамичния градски живот, в нашия СПА център със своите парна баня, сауна, солариум и професионален масаж.

Спортът е здраве

Развлечения

Вдигнете адреналина на банан, мамбо или голям надувам мейбъл,
или се насладете на един релаксиращ час с гребна лодка или водно колело.